• MS STUDIO
  MS STUDIO
 • MS STUDIO
  MS STUDIO
 • MS STUDIO
  MS STUDIO
 • MS STUDIO
  MS STUDIO
 • MS STUDIO
  MS STUDIO

 

 

TV sekcija MS studio je jedna od najaktivnijih sekcija sa tradicijom dugom skoro 30 godina.

Cilj sekcije je da kod učenika unapredi znanja, veštine i stavove u korišćenju multimedijalnih alata u izradi video radova na teme koje obeležavaju život i rad škole i koje unapređuju vaspitno-obrazovni rad. Teme video radova su prezentacija pojedinih apsekata života i rada škole kao što je rad pojedinih sekcija, obeležavanje značajnih datuma u školi, video prezentacija pojedinih odeljenja, i slično.

Stvaranje društva zasnovanog na znanju edukacijom učenika koja se ogleda u mogućnosti razvijanja veština, sticanja znanja i uključivanja u praktične projekte;

Priprema učenika da izrađuju inspirativne, korisne i kvalitetne radove.

Zajedničkim radom u TV sekciji Elektrotehničke škole “Mija Stanimirović” u Nišu u vedroj i afirmativnoj atmosferi, kroz nekoliko projektnih faza, učenici  kreiraju vrednosti koje čine razliku u okruženju;
            Izuzetno poštujemo individualnost svakog pojedinca ali i sposobnost timskog rada, fleksibilnost, privrženost, veštinu komunikacije, sposobnost uviđanja prioriteta kao i veštine prezentovanja.
         Obezbeđivanjem podrške nastavnika i saradnika Škole da u procesu učenja različitim metodama i pristupima pomaže se  učenicima u rešavanju problema čime se obezbeđuje kvalitet sadržaja.

Zahvaljujući podršci kompanije NIS, naš tim je podigo kvalitet produkcije i uspešno drži korak sa novim tehnologijama u ovoj oblasti rada.

0
0
0
s2sdefault

MS studio na facebook-u

logo fb resize

MS studio na youtube-u

youtube resize

MS studio na twitter-u

logo resize